KAKO BEZ LALATOVIĆA? "Meraklije" ozbiljno oslabljene naredne četiri utakmice

N.P.

12. 02. 2023. u 09:33

FUDBALERI Radničkog iz Niša gostuju Novom Pazaru u okviru 21. kola Super lige Srbije.

КАКО БЕЗ ЛАЛАТОВИЋА? Мераклије озбиљно ослабљене наредне четири утакмице

FOTO: FK Crvena zvezda

Puleni Aleksandra Stankovića pobedili su u prošlom kolu na svom terenu, nakon preokreta u finišu, TSC iz Bačke Topole sa 2:1. Tim Žarka Lazetića je do prednosti došao u 64. minutu pogotkom Saše Jovanovića, da bi izjednačenje domaćinu doneo Bojica Nikčević 15 minuta kasnije. Konačan rezultat i tri boda "plavima" doneo je Slobodan Stanojlović u 89. minutu. Fudbaleri Novog Pazara se nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa 34 osvojena boda.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je trenera niškog Radničkog Nenada Lalatovića. Njemu će biti zabranjeno da vodi ekipu u naredne četiri superligaške utakmice. Trener gostiju je bio pod uslovnom kaznom u trajanju od godinu dana od aprila prošle godine kada je sedeo na klupi Radničkog iz Kragujevca, a nakon što je dobio crveni karton u poslednjem kolu Super lige na utakmici protiv Mladosti iz Lučana uslovna kazna je prerasla u suspenziju. Popularne "meraklije" su na premijeri prolećnog dela sezone bili uspešni i savladali već pomenutu Mladost  na svom "Čairu" rezultatom 2:1. Nišlije trenutno zauzimaju desetu poziciju u nacionalnom šampionatu uz 20 sakupljenih bodova.

U prethodnom duelu između dva kluba domaćin je slavio 3:1. Gostima će puno nedostajati šef stručnog štaba, i očekujemo od fudbalera Novog Pazara da to iskorite u današnjem derbiju na "Džaizkoin areni".


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)