OBRAČUN NEKADAŠNJIH FUDBALERA PARTIZANA: ''Kraljica'' je vezala tri uzastopne pobede

V.M.

16. 01. 2023. u 09:16

OMONIJA dočekuje ekipu AEL-a iz Limasola od 18 časova.

ОБРАЧУН НЕКАДАШЊИХ ФУДБАЛЕРА ПАРТИЗАНА: Краљица је везала три узастопне победе

Foto Profimedia

Domaćin je u odličnoj formi i vezao je tri uzastopne pobede bez primljenog gola. Na te tri utakmice redom je slavio protiv Apolona, Paralimnija i Dokse. Osvojio je 31 bod za sada i šesti je na tabeli. Zanimljiv je podatak da je Omonija ove sezone odigrala samo jedan remi u ligi uz koji ima deset trijumfa i sedam poraza. U redovima ''kraljice'' nalazi se nekadašnji igrač Partizana Nemanja Miletić, koji je standardan u prvoj postavi, a i uspeo je i da postigne jedan gol.

AEL igra veoma dobro u poslednje vreme i neporažen je u prethodnih pet kola. Prošle nedelje savladao je APOEL našeg Vladana Milojevića sa 1:0 i trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova. Gost je preko nedelje u okviru kupa bio bolji od Apolona nakon izvođenja jedanaesteraca i tako se plasirao u četvrtfinale. U redovima ekipe iz Limasola je nekadašnji vezista "crno-belih" Lazar Pavlović koji nikako da se izbori za veću minutažu ove sezone.

Na prethodnih pet međusobnih susreta ove ekipe su izjednačene. Viđena je po pobeda na obe strane uz tri remija.

Očekujemo utakmicu sa malo golova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)