ŠAMPION NEĆE NOVI KIKS: "Zmajevi" imaju zicer protiv Famalikaoa

N.P.

15. 01. 2023. u 12:25

KLUB iz Vila Nove gostuje pulenima Serža Konseisaoa u meču 16. kola portugalske Primeira lige.

ШАМПИОН НЕЋЕ НОВИ КИКС: Змајеви имају зицер против Фамаликаоа

FOTO: Pritnskrin

Ekipa Porta je u prošlom kolu odigrala neplanirani remi bez golova na gostovanju Kasa Piji. To je aktuelnom šampionu prvi nerešeni susret posle 15 odigranih utakmica od početka prvenstva. Popularni "zmajevi" su trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa 33 boda, ali i mečom manje u odnosu na druge klubove.

Fudbaleri Famalikaoa ulaze u duel puni samopouzdanja, pobedili su u svakom od poslednja četiri susreta u svim takmičenjima. Izabranici Žoao Pedra se nalaze na 13. poziciji Primeira lige uz 17 sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 15:19.

Domaćin je savladao klub iz Vila Nove na svakom od minula četiri susreta ova dva tima. "Zmajevi" nakon kiksa u prošlom kolu, žele povratak na pobednički kolosek i savetujemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,40) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)