PREDLOG IZ AZIJE: "Zaključane" mreže u Meki

N.P.

30. 12. 2022. u 08:30

FUDBALERI El Adala gostuje Al Vehdi u okviru 11. kola prvenstva Saudijske Arabije.

ПРЕДЛОГ ИЗ АЗИЈЕ: Закључане мреже у Меки

Profimedia

Puleni trenera Bruna Akropovića nemaju trijumf na prethodne dve utakmice u prvenstvu. Domaćin je nakon poraza od Al Itihada minimalnim rezultatom, remizirao proteklog vikenda na gostovanju Damaku meč je završen bez golova. Ekipa Al Vehde se nalazi na 12. mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova, četiri više od današnjeg rivala koji je u zoni ispadanja na 15. poziciji Premijer lige.

Gosti su u jakoj lošoj formi, vezali su tri uzastopna poraza u šampionatu. Poslednji u prošlom kolu od Abhe pred svojim navijačima 2:0. Na minula dva međusobna duela između Al Vehde i El Adala nije viđeno više od dva pogotka na meču. Očekujemo novu neizvesnu utakmicu u Meki, gde prognoziramo da će mreže ostati "zaključane".


NAŠ PREDLOG: UG 0-2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave