VAREGEMU POTREBNI BODOVI ZA BEG SA DNA: Sint Trojden slab na svom terenu

V.M.

27. 12. 2022. u 12:44

OVA dva tima nisu remizirala u prethodnih osam međusobnih susreta.

ВАРЕГЕМУ ПОТРЕБНИ БОДОВИ ЗА БЕГ СА ДНА: Синт Тројден слаб на свом терену

Profimedia

Sint Trojden se nalazi na sredini tabele i osvojio je 23 boda u dosadašnjem toku takmičenja. Domaćin je u prethodnih pet kola ostvario dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao remi. Prošle nedelje izabranici Bernda Holerbaha šokiralu su sve u kupu savladavši Klub Briž sa 1:4. ''Kanarinci'' igraju slabo na svom terenu ove sezone, kod kuće su na osam utakmica osvojili samo osam bodova i jedni su od gorih domaćina u čitavoj ligi.

Varegem je pretpolsednji na tabeli sa 13 osvojenih bodova, prvi tim iznad zone ispadanja je Ostende koji ima četiri poena više. Gost je u poslednjih pet kola zabeležio pobedu, dva remija i isto toliko poraza. Glavni problem Varegema je odbrana, primio je čak 40 golova na 17 utakmica i uz Ostende je najgora defanzivna ekipa u Župiler pro ligi. Na osam gostovanja osvojio je samo šest bodova.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih pet susreta viđene su tri pobede Sint Trojdena i dva trijumfa Varegema.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)