BORBA DO POSLEDNJEG DAHA: Foto-finiš na Dalekom istoku

V.M.

27. 12. 2022. u 09:16

GOST se bori za mesto u kvalifikacijama za azijsku Ligu šampiona.

БОРБА ДО ПОСЛЕДЊЕГ ДАХА: Фото-финиш на Далеком истоку

Profimedia

Bajka domaćina se nastavlja, nakon što je prošle sezone osvojio drugu ligu, sada se nameračio na prvu. Zaostaje tri boda za Šandongom kome je automatski dodeljena pobeda u ovom kolu, ali trijumfom na ovom meču bi se poravnali po broju bodova i pošto su odigrali dva remija u međusobnim duelima ove sezone, gledala bi se gol-razlika u kojoj Vuhan Tri Tauns ima prednost od plus tri.

Izabranici Pedra Morilje imaju dva meča na svom stadionu do kraja i pobedama u njima bi ozbezbedili prvu titulu prvaka Kine u istoriji kluba. U poslednjih pet utakmica imaju dve pobede, isto toliko poraza i remi.

Džeđang bori bitku za plasman u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona. Trenutno je treći na tabeli i zauzima poziciju koja mu to garantuje. Ima isto bodova kao i Šangaj port, ali i meč manje tako da bi pobedom na ovom meču napravio veliki korak ka ostvarenu svog cilja. Gosti imaju najbolju odbrana u ligi i primili su 26 golova u dosadašnjem toku takmičenja. Izabranici Đordija Martorija su u dobroj formi, u poslednjih pet kola osvojili su 13 bodova.

Što se tiče međusobnih obračuna, ova dva tima su se susrela tri puta. Vuhan Tri Tauns je slavio jednom uz dve pobede Džeđanga. Jedna od tih pobeda gosta bila je u 21. kolu kada je na svom terenu trijumfovao rezulatom 2:1.

Očekujemo da domaćin osvoji tri boda i tako jednom rukom uhvati trofej.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)