MITROVIĆEVA SLEDEĆA MUŠTERIJA JE SAUTEMPTON: Srbin ne prestaje da trese mreže

V.M.

31. 12. 2022. u 09:42 >> 09:43

U okviru 18. kola Premijer lige, Fulam će dočekati Sautempton od 16 časova.

МИТРОВИЋЕВА СЛЕДЕЋА МУШТЕРИЈА ЈЕ САУТЕМПТОН: Србин не престаје да тресе мреже

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je pobedom započeo drugi deo sezone i nada se da će pred svojim navijačima upisati nova tri boda. ''Sveci'' su u ozbiljnom problemu, poslednji su na tabeli, pod hitno moraju da osvoje neke bodove i možda je baš ova utakmica prilika za to.

Fulam je pre nekoliko dana u gradskom derbiju rutinski savldao Kristal Palas na ''Selhurst parku'' sa 0:3. Sjajni Mitrović je ponovo briljirao, postigao je prvi gol na utakmici, a nakon toga je podelio dve asistencije. Tim iz Londona je trenutno deveti na tabeli sa 22 osvojena boda. Marko Silva radi sjajan posao i zasulužuje sve pohvale koje dobija u medijima širom Evrope. Domaćin igra solidno na svom ''Krejven kotidžu'', na osam utakmica kod kuće osvojio je 12 poena. Aleksandar Mitrović je postigao deset pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja i jedan je od najboljih strelaca Premijer lige.

Gostu su pre sezone stručnjaci previđali borbu za opstanak, što se i ostvaruje. Zacementiran je za dno tabele i ima samo 12 bodova nakon 16 odigranih kola. Sautempton je vezao četiri poraza, u prošlom kolu izgubio je kod kuće od Brajtona rezultatom 1:3. Poslednju pobedu ''sveci'' su ostvarili 19. oktobra kada su savladali Bornmut sa 0:1. Ekipu je početkom novembra napustio dugogodišnji trener Ralf Hasenhultl. Zamenio ga je Nejtan Džouns koji i dalje nije osvojio bod na klupi Sautemptona. Glavni problem tima sa ''Sent Merisa'' je odbrana, ''sveci'' su za sada primili čak 30 golova, u Premijer ligi je samo gori Notingem forest koji je 33 puta vadio loptu iz svoje mreže. 

U poslednjih pet susreta između ovih ekipa viđene su tri pobede Sautemptona uz remi i trijumf Fulama.

Domaćin će na ovom meču biti bez Kebana, Kurzave i Solomona.

Džouns ne može da računa na Mekartija, Livramenta, Lariosa i Laviju, dok je iskusni Teo Volkot pod znakom pitanja.

Za vreme praznika u Engleskoj su uvek moguća iznenađenja ali mislimo da će Aleksandar Mitrović i Fulam biti spremni za ovaj meč i upisati nova tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)