RANIJERI POKREĆE "OSTRVLJANE": Kaljari sa novim-starim trenerom kroti "vukove"

N.P.

26. 12. 2022. u 08:29

KLUB sa Sardinije dočekuje ekipu Kozence u meču 19. kola italijanske Serije B.

РАНИЈЕРИ ПОКРЕЋЕ ОСТРВЉАНЕ: Каљари са новим-старим тренером кроти вукове

Epa / Facundo Arrizabalaga

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri potpisao je ugovor do 2025. godine sa Kaljarijem. Iskusni strateg drugi put seda na klupu ovog tima, pošto je tim vodio od 1988. do 1991. godine i u tom periodu klub sa Sardinije uveo u Seriju A iz Serije C.

Tokom bogate trenerske karijere Italijan je vodio Kaljari, Napoli, Fiorentinu, Valensiju, Atletiko Madrid, Čelsi, Valensiju, Parmu, Juventus, Romu, Inter, Monako, Lester, Nant, Fulam, Sampdoriju i Votford. Najveći uspeh u karijeri postigao je 2015. godine sa ekipom Lestera kada je osvojena Premijer liga, prvi put u istoriji kluba.

Domaćin je proteklog vikenda izgubio na gostovanju Palermu rezultatom 2:1. Tim Kaljarija trenutno se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 22 boda.

Fudbaleri Kozence ulaze u susret posle dva vezana poraza u prvenstvu od Venecije 2:0, i Askolija 3:1. "Vukovi" su u nezavidnoj situaciji pošto se nalaze u zoni ispadanja na pretposlednjem 19. mestu Serije B uz 17 sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba Kaljari je ostvario rutinsku pobedu rezultatom 3:0. "Ostrvljani" sa slavnim i iskusnim stručnjakom su favoriti u današnjem okršaju protiv skromne Kozence, iako još zvanično nije povrđeno da li će na ovom meču sedeti na klupi tima sa Sardinije.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)