POVRATAK PREMIJER LIGE: Totenhem održava mesto u vrhu tabele

V.M.

26. 12. 2022. u 09:42

BRENTFORD dočekuje Kejna i družinu na otvaranju drugog dela sezone od 13.30.

ПОВРАТАК ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Тотенхем одржава место у врху табеле

FOTO: AP/Tanjug

Brentford je bio u blagom padu forme pre pauze i nada se da pred svojim navijačima može da započne drugi deo sezone na dobar način. Totenhem se nalazi u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona, četa Antonija Kontea je četvrta na tabeli i pobedom na ovom meču bi se održala u vrhu Premijer lige.

Domaćin je za vreme Svetskog prvenstva odigrao tri prijateljske utakmice u kojima je remizirao sa Volfzburgom i izgubio od Selte i Bordoa. U pet kola pre pauze Brentford je ostvario samo jednu pobedu, uz tri remija i poraz. Taj trijumf je došao na ''Etihadu'', kada su ''pčelice'' na iznenađenje svih savladale Mančester siti sa 1:2 golovima Ajvana Tonija.  Upravo je Toni u centru pažnje medija u proteklih mesec dana jer je osumnjičen za klađenje na fudbalske utakmice u Engleskoj i pitanje je kakva ga sudbina očekuje. Na sedam utakmica na svom terenu izabranici Tomasa Franka osvojili su 12 poena.

Gost iz Londona igra pristojno ove sezone, imao je jako dobar početak nakon koga je usledio blagi pad, ali trenutno je četvrti na tabeli i zauzima mesto koje vodi u Ligu šampiona što je i cilj kluba ove sezone. U poslednjem kolu pre pauze Totenhem je u izuzetno zanimljivoj utakmici savladao Lids sa 4:3, iako je Lids tri puta vodio na tom meču, četa Antonija Kontea je uspela da preokrene rezultat u svoju korist i upiše tri boda. ''Pevci'' su na sedam gostovanja ove sezone osvojili 11 bodova.

Što se tiče međusobnih susreta, u prethodna tri duela viđene su dve pobede Totenhema i remi.

Domaćin će na ovom meču biti bez Ajera, Strakoše i Hikija, a u postavu se vraća iskusni Pontus Janson nakon dužeg odsustva zbog povrede.

Konte ima dosta problema sa sastavom, nosioci igre poput Romera, Bentankura, kapitena Ljorisa i Rišarlisona sigurno neće nastupiti, a pod upitnikom su Rajan Sesenjon i Ivan Perišić.

Očekujemo dobru, interesantnu utakmicu, ekipe imaju problema sa odsustvom defanzivaca i očekujemo da će oba tima postići barem po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)