TIP IZ AFRIKE: "Gospodari grada" spremaju osvetu

N.P.

23. 12. 2022. u 11:01

TIM Keramika Kleopatre gostuje Al Itihadu u utakmici 9. kola egipatske Premijer lige.

ТИП ИЗ АФРИКЕ: Господари града спремају освету

Profimedia

Ekipa iz Aleksandrije je konačno prekinula crnu seriju od tri uzastopna poraza u prvenstvu. Izabranici Zorana Manojlovića su u minula dva kola ostvarili isto toliko pobeda, nad Farkom 1:0 i Smuhom 2:0. Fudbaleri Al Itihada se nalaze na šestom mestu na tabeli sa 15 bodova, dok večerašnji protivnik ima četiri manje na sedmoj poziciji Premijer lige.

Tim Keramika Kleopatre je u dobroj formi, neporažen je na prethodna četiri meča u šampionatu. Klub iz Gzire je ostvario dva trijumfa i isto toliko remija, poslednji u prošlom kolu kod kuće protiv El Daleje 0:0.

Domaćin je u minulom međusobnom duelu između dva tima izgubio ubedljivo rezultatom 5:0. Popularni "gospodari grada" pred svojim navijačima u Aleksandriji spremaju osvetu, i očekujemo od fudbalera Al Itihada da osvoje sva tri boda u današnjem duelu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)