MOŽE LI SRBIN SAČUVATI SVOJU MREŽU? Lider spreman za nova tri boda

M.T.

27. 11. 2022. u 09:50

DOMAĆIN je u seriji od šest pobeda.

МОЖЕ ЛИ СРБИН САЧУВАТИ СВОЈУ МРЕЖУ? Лидер спреман за нова три бода

Foto: Profimedia

Fudbaleri Frosinonena za sada su odlični u Seriji B, a danas od 15 časova na stadionu ''Benito Stirpe'' dočekaće u 14. kolu šampionata goste sa Sardinije, ekipu Kaljarija koja će probati da ostane u sredini tabele.

Domaćin ima odličnu sezonu i prvi je kandidat za promociju u Seriju A. Frosinone je u seriji od šest uzastopnih pobeda, a od početka sezone je u Seriji B doživeo samo tri poraza, poslednji od Parme 1. oktobra. Ekipa Fabija Grosa nekadašnjeg fudbalera Intera i Juventusa igra odličan fudbal što pokazuje i stanje na tabeli pošto ima 10 pobeda i 30 osvojenih bodova.

U prethodnom kolu je klub iz centralnog dela Italije savladao Askoli minimalnim rezultatom. Može se reći daGrosov tim nije posebno efikasan, ali je zato u defanzivi fantastičan. Frosinone ima najbolju odbranu u ligi koja je na prethodnih 13 kola dozvolila samo sedam primljenih golova.

Kaljari za koga nastupa srpski golman Boris Radunović je prošle sezone ispao iz Serije A i trenutno ne deluje da će tim sa Sardinije uspeti da se odmah vrati u društvo najboljih. Kaljari nema pobedu u poslednja četiri kola, mada je uspeo da remizira u poslednje tri utakmice sa Ređinom, Sudtirolom i Pisom.

Računajući sva takmičenja, Kaljari je u poslednjih deset mečeva uspeo da samo dva puta stigne do pobede, poslednji put pre mesec dana protiv Breše. Trenutno je ekipe trenera Fabija Liveranija na 12. mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova, tri više od Beneventa, prvog tima koji se nalazi ispod crte.

Frosinone i Kaljari su do sada odigrali samo tri meča, od čega je jedan bio u Kupu Italije. U tom Meču odigranom u trećoj rundi Kupa je Frosinone uspeo da slavi posle produžetaka, dok su druga dva meča odigrali u Seriji A u sezoni 2018/2019. Kaljari je uspeo da ostvari jednu pobedu, a jedan meč je završen nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ RAJIČIĆ: Lak posao za “večite”