BITKA ZA PRVO MESTO: "Traktordžije" napadaju Zvezdinu decu

TIP redakcija

19. 11. 2022. u 08:59

GRADSKI derbi danas od 13 časova.

БИТКА ЗА ПРВО МЕСТО: Тракторџије нападају Звездину децу

FOTO: fkgraficar.com

Ekipa IMT-a dočekaće Grafičar u 19. kolu Prve lige Srbije. Biće ovo svojevrsna titulu jesenjeg prvaka drugog ranga. Naime, popularne "traktordžije" lideri su takmičenja sa tri boda više od gostiju sa Senjaka koji bi eventualnim trijumfom preuzeli čelo tabele.

Golom Dejana Vidića u 90. minutu IMT je uspeo da protiv Jedinstva upiše 12. pobedu u protekloj rundi i tako zadrži prednosti u odnosu na Zvezdinu decu. Kako se susret bližio kraju odnos snaga se menjao, a pritisak na poslednju liniju domaćina rastao te je krunu inicijative gostiju predstavljao gol Vidića koji je u 90. minutu spretno reagovao u petercu protivnika na odbijenu loptu posle udarca Nikole Kodžića i intervencije Ivana Jovanovića.

Fudbaleri Grafičara ubedljivo su kao domaćini savladali ekipu Rada sa 6:1 minulog vikenda i tako još jednom potvrdili da su u odličnoj formi. "Ljubičasti" su dominirali od prvog sudijskog zvižduka, a dominacija na terenu ogledala se u dominantnom trijumfu.

Iskustvo je na strani IMT-a i tu dileme nema. Međutim, Lućo Ibanjez i "deca" imaju svoje šanse. Uostalom, trijumf minimalnim rezultatom u prethodnom međusobnom duelu daje Grafičaru za pravo da se nada pozitivnom ishodu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)