SVETSKO PRVENSTVO U KATARU - ADMIRALBET PROMOCIJE KOJE STE ČEKALI!

A.B.

19. 11. 2022. u 11:00

UZ novu AdmiralBet mobilnu aplikaciju iskoristite 2000 RSD bonusa dobrodošlice, zabavite se uz dnevne zadatke, pokupite freebet za sportsko klađenje i još mnogo toga.

СВЕТСКО ПРВЕНСТВО У КАТАРУ - АДМИРАЛБЕТ ПРОМОЦИЈЕ КОЈЕ СТЕ ЧЕКАЛИ!

Foto: Profimedia

U nedelju počinje najveći sportski događaj godine koji će sigurno biti upamćen po mnogo čemu! Kada to kažemo, ne mislimo „samo“ na arhitektonska čuda 21. veka u vidu sedam specijalno izgrađenih stadiona za Svetsko prvenstvo u Kataru, niti na to što je ovo prvi Mundijal u istoriji koji se održava na samom kraju godine. 

Mislimo i na fenomenalni World Cup paket promocija koje je AdmiralBet pripremio za sve postojeće i nove igrače, inspirisan ovogodišnjim Mundijalom.

Pa, odakle da počnemo? Možda od nove AdmiralBet aplikacije i duplo većeg bonusa dobrodošlice za sve nove igrače

Tokom trajanja SP-a, svi igrači koji se registruju i verifikuju svoj nalog na novoj AdmiralBet aplikaciji , odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Od danas pa do kraja Mundijala, možete učestvovati i u AdmiralBet promociji „Put do pehara“, koja vam donosi 23 dana izazova i priliku da svaki dan osvojite deo od 1.200.000 dinara freebet-a! 

Ako ste pomislili da je to sve, grdno se varate! 

Za još mundijalske euforije, na svaki vaš prvi dnevni depozit, na onlajn nalog, AdmiralBet će vas častiti sa 30% freebet-a! A za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije. 

Nema sumnje, čekaju vas „pune ruke posla“, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o nekoj od promocija iz World Cup paketa, posetite AdmiralBet sajt ili instalirajte njihovu novu aplikaciju i usput se „zagrejte“ pred prvi spektakl naše reprezentacije sa Brazilom, 24. novembra.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)