BEZ VLAHOVIĆA JOŠ TEŽE NA VRELOM JUGU! Dušanova povreda brine celu Srbiju

V.D.

29. 10. 2022. u 10:56

LEĆE je uvek tvrd orah

БЕЗ ВЛАХОВИЋА ЈОШ ТЕЖЕ НА ВРЕЛОМ ЈУГУ! Душанова повреда брине целу Србију

FOTO: Tanjug/AP

Večeras od 18 časova na stadionu "Via Del Mare" Leće će ugostiti najpopularniji italijanski klub Juventus.

Povratnik u Seriju A igra bolje nego što rezultati pokazaju. Trenutno se nalaze na 17. poziciji sa osam osvojenih bodova. Ekipa sa juga Italije zabeležila je jednu pobedu protiv Salernitane u gostima i pet puta je remizirila i tako je samo dva boda iznad Sampdorije koja je u zoni ispadanja.

"Stara dama" igra ispod očekivanja, u sredu su porazom u Lisabonu od Benfike rezultatom 4:3 definitivno ispali iz Lige šampiona dok će u sledećem kolu protiv favorizovanog Paris Sent Žermena tražiti bodove koji će im doneti plasman u Ligu Evrope a s obzirom na trenutno rezultatsku krizu i zdravstveni bilten torinskog tima možda bi bolje bilo da ispadnu iz Evrope i posvete se domaćim obavezama.

Juventus je vezao dve pobede u prvenstvu protiv gradskog rivala Torina i Empolija i popeo se na osmu poziciju sa 19 osvojenih bodova što je za deset manje od lidera Napolija tako da je bitka za skudeto takoreći izgubljena.

Ono što najviše brine trenera Masimilijana Alegrija kao i celokupnu fudbalsku javnost u Srbiji i selektora Dragana Stojkovića Piksija je povreda Dušana Vlahovića na meču sa Benfikom. Reč je o povredi primicača i u narednim danima ćemo tek imati jasniju sliku o nastupu najboljeg strelca Juventusa na Mundijalu u Kataru.

U torinskom timu vlada prava bolnička atmosfera jer iz meča u meč se neki igrač priključi listi povređenih igrača.

Alegri na večerašnjem susretu neće moći da računa na čak osam igrača dok je nastup Kieze i Paredesa pod znakom pitanja. Na listi povređenih su pored Vlahovića i Ake, Bremer, De Šiljo, Di Maria, Kajo Žorž, Piters i Pogba.

Trener domaćih Marko Baroni nema problema sa povređenim igračima i u punom sastavu će pokušati da iznenadi velikana.

U minulom međusobnom meču na stadionu Juventusa domaći su slavili ubedljivo sa 4:0 dok je na jugu Italije meč završen 1:1.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,61)

TIP ZA HRABRIJE: GG&2 (kvota 4,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)