GRADSKI DERBI NA BOSFORU: "Sive sove" ne gube dvaput kod kuće

N.P.

16. 10. 2022. u 10:57

FUDBALERI Bašakšehira dočekuju Istanbul u gradskom derbiju 10. kola turske Super lige.

ГРАДСКИ ДЕРБИ  НА БОСФОРУ: Сиве сове не губе двапут код куће

Profimedia

Izabranici Emrea Belozoglua su u svom poslednjem prvenstvenom nastupu doživeli šokantan poraz na domaćem terenu od Sivasa (0:2). To je timu Bašakšehira prvi kiks od starta sezone. Popularne "sive sove" zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 17 osvojenih bodova.


Ekipa Istanbula na prethodna dva meča u šampionatu ima polovičan učinak. "Bikovi" su nakon pobede na gostovanju Karagumruku (2:1), izgubili kod kuće od Ankaragudžua identičnim rezultatom. Puleni Osmana Korkmaza se nalaze na 14. mestu Super lige uz osam sakupljenih bodova i gol-razlikom 7:13.


Bašak ima razlog više za pobedom u današnjem gradskom derbiju, pošto je u minulom međusobnom susretu poražen od Istanbula rezultatom 3:1. Domaćin ne sme sebi da dozvoli drugi uzastopni kiks pred svojim navijačima, tako da savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave