DVOSTRUKI ŠAMPION JE NA PRAGU POVRATKA U ELITU: "Lavovi" stižu u goste Gremiju

Novosti online

20. 09. 2022. u 11:10 >> 11:42

PLASMAN u Seriju A je nadohvat ruke.

ДВОСТРУКИ ШАМПИОН ЈЕ НА ПРАГУ ПОВРАТКА У ЕЛИТУ: Лавови стижу у госте Гремију

Foto: Profimedia

Resife više nema pravo na kiks ukoliko želi da se uključi u borbu za plasman u elitu. "Lavovima" večeras polazi "poslednji voz", ali neće biti lako za pulene Klaudineija Oliveire. Trećeplasirani Gremio ugostiće klub iz države Pernabuko u okviru 31. kola Serije B. 

Crveno-crni su na šestom mestu sa pet bodova manje u poziciji četiri koja vodi u elitu i ukoliko ne trijumfuju nad slavnim gostom, plasman u Seriju A ostaće samo san. Resife je u minuloj rundi savladao Baiju minimalnim rezultatom (1:0) i tako prekninuo niz od dva uzastopna poraza koji bi mogao skupo da ih košta.

Imali su fudbaleri Gremija priliku da trijumfom u 30. kolu skoče na drugo mesto na tabeli. Nisu je iskoristili. Potvrdili su epitet jednog od najpoželjnijih gostiju u Seriji B, pošto posle 15 susreta van kuće imaju samo dve pobede. Novorizontino je pred svojim navijačima slavio 2:0 (2:0).

Domaćin je poveo u 24. minutu posle kornera sa desne strane. Udarac iz ugla izveo je Dijego Tores, a na prvoj stativi najviši u skoku bio je Daglas Bađo koji efektnim udarcem glavom matira Brena - 1:0.

Samo osam minuta kasnije stajalo je 2:0 na semaforu. Sjajna kontra Novorizontina. Izveli su je perfektno Daglas Bađo i Gustavo Bokeka. Upravo se Bokeka ušunjao iza uspavane odbrane i sa par metara proturio loptu pored Brena.

Dvostruki šampion Brazila je čak 74 odsto vremena imao loptu u nogama. Nije im to bilo dovoljno da postignu nijedan pogodak, a kamoli da dođu do pobede. Ostali su treći sa 50 bodova, jednim manje od Baije i čak 15 od nedostižnog Kruzeira.

"Besmrtni trikolori" su favoriti na svojoj "Gremio areni". Međutim, Resife je u prethodnom međusobnom duelu odoleo napadima, meč je završen rezultatom 0:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)