DERBI U KOMŠILUKU: Može li "bilima" pomoći smena trenera?

N.P.

14. 09. 2022. u 08:36

DANAS u 16.30 na stadionu "Poljud" sastaju se Hajduk i Rijeka u zaostalom meču 2. kola hrvatske Supersport lige.

ДЕРБИ У КОМШИЛУКУ: Може ли билима помоћи смена тренера?

Foto: Profimedia

Uprava popularnih "bilih" sporazumno je raskinula ugovor sa trenerom Valdasom Dambrauskasom, objavio je klub iz Dalmacije. Sa ''Poljuda'' odlaze i njegovi pomoćnici Justinas Gasijunas i Marijus Skinderis, a ekipu će do pronalaska novog rešenja voditi dosadašnji član stručnog štaba Mislav Karoglan. Dambrauskas je smenjen posle serije loših rezultata. Litvanac je u poslednje četiri utakmice ostvario samo jednu pobedu, zbog čega sada Hajduk zaostaje za Dinamom čak 12 bodova, uz dva meča manje.


Rijeka je u derbiju 9. kola Supersport lige kod kuće izgubila od Osijeka (3:0), na debiju novog trenera Sersea Kosmija. Gosti su katastrofalno ušli u novu sezonu, fudbaleri italijanskog stručnjaka posle osam utakmica u prvenstvu imaju jednu pobedu, dva remija i čak pet poraza. "Pomorci" su trenutno najlošiji tim u šampionatu, zauzimaju poslednju, 10. poziciju na tabeli sa svega pet osvojenih bodova.


Hajduk je pobedio Rijeku na prethodna dva derbija ukupnim rezultatom 6:1. "Bili" su favoriti na svom "Poljudu" i pored smene trenera, tako da savetujemo da odigrate keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave