LACIO BI KAO PROTIV FAJENORDA: Odmorni SMS "tas na vagi" protiv srpskog tandema

Novosti online

11. 09. 2022. u 09:12

DUEL devetog i trinaestog kluba sa tabele.

ЛАЦИО БИ КАО ПРОТИВ ФАЈЕНОРДА: Одморни СМС тас на ваги против српског тандема

Foto: Profimedia

Lacio je u prethodnom kolu Serije A poražen na "Olimpiku" od Napolija rezultatom 2:1, ali je ekipa iz italijanske prestonice ekspresno zaboravila na taj meč. Minulog četvrtka "nebeskoplavi" su u fenomenalnoj utakmici savladali Fajenord sa 4:2 i tako na odličan način započeli odiseju u Ligi Evrope. Nema stajanja za Sergeja Milinkovića Savića i društvo, večeras od 18 časova dočekuju Veronu u meču 6. kola popularnog "Kalča".

Rimljani su provim holandskog velikana imali neverovatnu prednost od 3:0 već do 28. minuta. Luis Alberto je "otvorio" Fajenord, Španac koristi asistenciju Vesina za 1:0 u 4. minutu. Samo desetak minuta kasnije Felipe Anderson udvostručuje rezultat, golman Bijlov je bio kao na streljani. Pokušali su zatim Vesino i Zakanji, međutim istakao je si čuvar mreže tima iz Roterdama. Ipak nije mogao ništa u 28. minutu posle odbitka, Vesino na pravom mestu i to je 3:0. 

Fajenord je došao do daha u drugom delu igre. Imali su svoje šanse, Jahanbahš, Valemark i Timber su imali dobre prilike, ali nedovoljno za upisivanje na semaforu. Sa druge strane Vesino upisuje još jedan gol, asistencija se piše Albertu - Lacio vodi 4:0 od 63. minuta. 

Holanđani dolaze do gola, 67. minut i penal koji pravi Vesino - rezervista Himenez ga realizuje i to je 4:1. Gosti iz Roterdama dolaze do još jednog gola u završnici - Idrisi pogađa za 4:2 u 88. minutu.

Verona je u prethodnoj rundi Serije A savladala Sampdoriju na "Bentegodiju" sa 2:1 u bici klubova koji su veoma loše započeli novu sezonu. 

Obojica srpskih reprezentativaca Darko Lazović i Ivan Ilić su se našli u startnoj postavi Verone i bili među najzapaženijima na terenu dok je Marko Đampaolo na drugoj strani odlučio da na klupi ostavi Gabijadinija i najveća letnja pojačanja Đuričića, Puseta i Viljara. Međutim, ni to mu nije pomoglo...

Ćićo Kaputo je u 40. minutu u svom stilu pravo niotkuda našao put do mreže šutem iz okreta ali je Veronin odgovor bio još jači. Izjednačio je Toma Anri u 44. minutu tako što je njegov šut glavom prvo pogodio prečku pa se od leđa golmana Audera odbio u mrežu. Par minuta kasnije je opet Audero bio loše sreće. Istrčao je da zaustavi Lazanju ali se lopta odbila pravo na nogu Škotu Džošu Dougu kojem je ostalo da pogodi praznu mrežu Sampe.

Prethodne sezone na "Olimpiku" smo gledali fantastičan duel ove dve ekipe. Rezultat nakon 90. minuta bio je 3:3, a takvoj goleadi se svi zaljubljenici u fudbal ponovo nadaju. Sergej Milinković Savić je meč protiv Fajenorda počeo sa klupe, odmoran je i on može biti "tas na vagi" u korist Lacija.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)