"CRVENI ĐAVOLI" NEMAJU IZBORA: "Plavi" u odličnoj formi dolaze u Šumadiju

N.P.

05. 09. 2022. u 11:47

EKIPA Radničkog iz Kragujevca dočekuje Novi Pazar u meču 10. kola Super lige Srbije.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ НЕМАЈУ ИЗБОРА: Плави у одличној форми долазе у Шумадију

FOTO: FK Radnički 1923

Izabranici Dejana Joksimovića ulaze u susret nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu, poslednji od TSC-a na strani 2:0. Popularni "crveni đavoli" se nalaze na devetoj poziciji na tabeli sa 11 bodova i ostvarenom gol-razlikom 4:8.

 

Ekipa Novog Pazara je u strašnoj formi, pobedila je u svakom od poslednjih šest mečeva u šampionatu. Puleni Vladimira Gaćinovića nakon sjajnog niza su se popeli na treće mesto Super lige uz sakupljenih 18 bodova, dva manje od lidera Crvene zvezde.


Napredak je izgubio u minulom međusobnom duelu između dva kluba rezultatom 2:1. Domaćin mora da krene da osvaja bodove, tako da u današnjem okršaju na "Čika Dači" očekujemo da Kragujevčani postignu od 1 do 2 gola na meču.


NAŠ PREDLOG: D 1-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)