POSLE ČUDESNOG PREOKRETA PROTIV DORTMUNDA: Verder spreman za još jedan trijumf

M.T.

28. 08. 2022. u 11:40

AJNTRAHT iz Frankfurta bez pobede u sezoni stiže na ''Vezer''.

ПОСЛЕ ЧУДЕСНОГ ПРЕОКРЕТА ПРОТИВ ДОРТМУНДА: Вердер спреман за још један тријумф

FOTO: Tanjug/AP

Verder iz Bremena ima veoma dobar početak sezone u kojoj se vratio u elitni rang nemačkog fudbala, a danas će na ''Vezer'' stadionu od 17.30 dočekati Ajntraht iz Frankfurta koji bi se sigurno menjao sa zeleno-belima kada su u pitanju rezultati na startu sezone.

Verder posle tri odigrana kola Bundeslige još uvek nije osetio gorčinu poraza. Doduše, četa trenera Olea Vernera je u prva dva kola remizirala i prošlog vikenda je delovalo da će upisati poraz od Borusije Dortmund, ali je onda za šest minuta u završnici meča od 2:0 uspela da stigne do 3:2 i tako dođe i do prve pobede u šampionatu zahvaljujući čudesnom preokretu. Zbog toga je raspoloženje u Verderu dobro, ali nema opuštanja kada gostuje osvajač Lige Evrope.

Istini za volju, Ajntraht iz Frankfurta nije baš sjajno krenuo u sezonu na čijem su početku ostali i bez Filipa Kostića koji je prešao u Juventus. Ajntraht je trenutno tek na 15. mestu tabele sa dva osvojena boda iz prethodna dva kola, pošto je na startu ubedljivo poražen od Bajerna iz Minhena. Tim iz grada na Majni se prilično muči na startu sezone i za sada to ne deluje baš dobro za navijače Orlova.

Što se tiče zdravstvene situacije u timu iz Bremena nema nekih većih problema jer će izostati samo duže povređeni Žan Manuel Mbom i Dikeni-Rafis Salifu. Jedino je nepoznato da li će Verner moći da uvrsti u tim Erena Dinkčija.

Slična je situacija i u Ajntrahtu kada su u pitanju povređeni igrači. U timu neće biti duže vrme povređenih Bute i Džeroma Onguene, kao ni Almamija Turea koji je preskočio utkamicu prethodnog kola protiv Kelna. Znak pitanja stoji pored imena Ajdina Hrustića koji bi mogao da se vrati u tim posle povrede zadobijene pre oko mesec dana.

Ova dva tima izjednačeni su kada je u pitanju njihov međusobni skor. U poslednjih 10 utakmica po tri pobede su ostvarili i Verder i Ajntraht, dok je četiri meča zavrešno nerešenim rezultatom. Zanimljivo je da je samo jedan od tih deset mečeva završen tako što je samo jedan tim postizao golove. Zbog toga nije isključeno da i ovoga puta oba tima uspeju da postignu makar po jedan gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 4,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)