GOLEADA U SINGAPURU: Jang lajons - Tampines rovers

N.P.

24. 08. 2022. u 09:01

IZABRANICI Nazira Nasrija dočekuju popularne "jelene" u meču 21. kola Premijer lige.

ГОЛЕАДА У СИНГАПУРУ: Јанг лајонс - Тампинес роверс

Profimedia

Fudbaleri Jang lajonsa su glavni kandidati za ispadanje iz najvišeg ranga singapurskog fudbala. Domaćin je izgubio prethodne tri utakmice u prvenstvu uz gol-razliku 22:3! Opravdano je zakovan za dno tabele sa svega sedam bodova nakon 20 odigranih susreta. 


Ekipa Tampinesa je nakon dve vezane pobede u šampionatu izgubila na gostovanju Albireks Nigati (4:2). To je "jelenima" ukupno osmi poraz od starta šampionata. Nalaze se na 4. mestu u Premijer ligi uz 28 sakupljenih bodova i gol-razlikom 51:48.


Na minula dva međusobna susreta između timova postignuto je 12 pogodaka. Kvota na dvojku je mala, tako da je ovo sjajan meč za ljubitelje golova. Mi prognoziramo da će ih u današnjem okršaju u Singapuru biti minimum pet. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom. "Lavovi" su se pomirili sa ispadanjem tako da nije nemoguće da se desi preokret.


NAŠ PREDLOG: UG 5+ (kvota 1,82)
ZA HRABRIJE: UG 7+ (kvota 5,00)
ZA NAJHRABRIJE: 1-2 (kvota 17)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)