DA LI JE DINAMO GAZDA NA "MAKSIMIRU"? Bodo je propustio previše šansi na svom terenu

M.T.

24. 08. 2022. u 08:28 >> 11:29

ZAGREPČANI revanš dočekuju u dobrom raspoloženju pošto su dobro prošli u prvom meču u Norveškoj.

ДА ЛИ ЈЕ ДИНАМО ГАЗДА НА МАКСИМИРУ? Бодо је пропустио превише шанси на свом терену

Foto: Profimedia

Dinamo večeras od 21 sat dočekuje na "Maksimiru" Bodo Glimt u revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a šampion Hrvatske može čak da bude i srećan što iz prve utakmice ima samo jedan gol minusa.

Bodo Glimt je u prvom meču tukao iz svih raspoloživih oružja po gostima iz Zagreba, koji praktično nisu znali šta ih je snašlo u Norveškoj. Ekipa Kjetila Knutsena potpuno je nadigrala "modre" u prvih sat vremena tog meča, ali i iskoristila samo jednu od brojnih prilika, što bi moglo skupo da ih košta u večerašnjem revanšu jer je poznato koliko je Dinamo nezgodan tim kada igra na domaćem terenu.

Iz čitave ofanzive Bodo Glimta se u Norveškoj izrodio samo jedan gol u 37. minutu preko Pelegrina, da bi samo pet minuta kasnije domaćin imao i prečku koju je pogodio Svensen. Posle svega Dinamo je mogao makar do remija pošto je veliku priliku propustio u završnici meča Petković.

Norvežani su u međuvremenu u domaćem šampionatu odigrali nerešeno sa Ham-Kamom, što im je prvi kiks posle četiri kola i sada su na trećem mestu tabele.

"Modri" će morati da odigraju znatno bolji meč nego pre sedam dana u Norveškoj kako bi ponovo bili deo elitnog takmičenja. Ukoliko tim Ante Čačića ponovo dozvoli Norvežanima kao u prvom meču da se razmašu i počnu da stvaraju šanse, Dinamo bi mogao da se nađe u veoma teškoj situaciji i vrlo lako ostane bez plasmana u Ligu šampiona, a malo je verovatno da bi se Modri zadovoljili Ligom Evrope kada im je ostao još samo jedan korak do plasmana u elitno takmičenje.

Dinamo je u međuvremenu odigrao i meč u okviru šampionata Hrvatske, a na Maksimiru je lako savladan Osijek sa 5:2 i učvršćena prva pozicija na tabeli.

Bez obzira na kvalitet koji je Bodo Glimt demonstrirao tokom ovogodišnjih kvalifikacija i činjenica da bi Norvežani ostvarili ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona, teško je oteti se utisku da je ipak Dinamo taj koji će se pitati za sve u revanšu.

Zagrepčani su mnogo puta u prošlosti dokazali da su na domaćem terenu potpuno drugačija ekipa i svakako im pripada status favorita pred večerašnji revanš, ali će morati da budu oprezni jer su Norvežani ove sezone pokazali da ne haju mnogo ko je na suprotnoj strani terena.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: ukupno kartona -5,5 (kvota 1,61)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 3,2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili