UZBUDLJIV MEČ NA "ANOETI": Levandovski gladan golova

N.P.

21. 08. 2022. u 11:39

EKIPA Real Sosijedada dočekuje Barselonu u meču 2. kola španske Primere.

УЗБУДЉИВ МЕЧ НА АНОЕТИ: Левандовски гладан голова

FOTO: EPA

Katalonci su na startu nove sezone odigrali remi bez golova na "Kamp Nou" stadionu protiv Rajo Valjekana. Barselona je tokom celog meča bila bolji rival, uputila je čak 21 šut ka protivničkom golu, ali nije uspela da slavi. Ceo meč na terenu je proveo i Robert Levandovski kome je ovo bio prvi put nakon sedam godina da na otvaranju sezone nije uspeo da zatrese mrežu. Junak utakmice bio je golman gostiju Stole Dimitrijevski, koji je upisao šest odbrana i tako bio najzaslužniji za to što Rajo Valjekano nije primio gol.

Ovo je bila treća uzastopna utakmica na kojoj gost nije izgubio od Barselone, kao i treći put da Makedonac nije primio gol protiv čete Ćavija Ernandeza. Takođe, meč je obeležio i crveni karton Serhija Buskeca u nadoknadi drugog poluvremena.


Fudbaleri Real Sosijeda su bili uspešni u prvom kolu i savladali Kadiz u gostima rezultatom 1:0. Strelac pobedonosnog gola za ekipu iz San Sebastijana je bio Takefuša Kubo u 24. minutu susreta. To je "belo-plavima" bio ukupno peti uzastopni trijumf protiv domaćina.


Barselona je pobedila Real Sosijedad na svakom od poslednjih šest međusobnih duela između dva kluba. U minulom koji je odigran 21. aprila 2022. godine na stadionu "Anoeta" Katalonci su slavili rezultatom 1:0. Jedini gol na susretu postigao je Pjer-Emerik Obamejang u 11. minutu meča. U večerašnjem okršaju dajemo blagu prednost izabranicima Đavija Ernandeza i predlažemo da odigrate duplu šansu uz minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)