SKUP, SKUPLJI, OLIMPIJAKOS: Grci najvrednija ekipa od svih šampiona, crveno-beli gostuju Makabiju

Novosti online

20. 07. 2022. u 09:33 >> 08:18

TIM iz Pireja je pred početak sezone upisao plasman u grupnu fazu Lige šampiona kao primaran cilj, a sve sem toga smatraće se neuspehom.

СКУП, СКУПЉИ, ОЛИМПИЈАКОС: Грци највреднија екипа од свих шампиона, црвено-бели гостују Макабију

Foto arhiva VN

Večeras od 19 časova na stadionu "Sami Ofer" Makabi iz Haife dočekaće Olimpijakos u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvacima Izraela i Grčke biće ovo premijerni meč u borbi za elitu. Naime, oba kluba takmičenje počinju iz pomenute runde.

"Zeleni" su minule sezone dominirali izraelskom Premijer ligom. Prilično dominantno su stigli do novog trofeja i samim tim prilike da se kroz kvalifikacije domognu najelitnijeg društva na Starom kontinentu. Najveći uspeh trenera Baraka Bahara u ovom prelaznom roku jeste činjenica da su zadržali najbolje fudbalere iz protekle takmičarske godine. U klubu je ostao najbolji strelac i asistent Omer Atcili, Din Dejvid i Tajron Čeri. 

Najveće pojačanje stiglo je iz Francuske. Naime, Frencdi Pijero je stigao iz Gengama u transferu vrednom 1.600.000 evra. Napadač reprezentacije Haitija ima impresivan učinak u nacionalnom dresu - 14 golova na 22 utakmice.

Olimpijakos ima najskuplju ekipu u kvalifikacijama ako uzmemo u obzir samo klubove iz staze šampiona. Crveno-beli iz Pireja su pred početak sezone upisali plasman u grupnu fazu kao primaran cilj, a sve sem toga smatraće se neuspehom.

Redove kluba sa "Kariskakisa" pojačali su veoma iskusni fudbaleri. Prednjači jedno ime - Šime Vrsaljko. Iskusni hrvatski desni bek stigao je kao slobodan igrač iz madridskog Atletika i predstavljaće najzvučnije ima u kompletnom rosteru. Abubakar Kamara stigao je iz Arisa, Filip Zinkernagel dres Votforda zamenio je Olimpijakosovim...

Kvalitet i iskustvo u ovom dvomeču je na strani grčkog šampiona, ipak treba biti oprezan. Makabi je u stanju da pred svojim najvijačima iznenadi svakog.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)