KVOTA NIKAD BOLJA: NJuels nastavlja poteru za prvim mestom

Novosti online

16. 07. 2022. u 09:40 >> 11:33

RASING gostuje na stadionu legendarnog naziva.

КВОТА НИКАД БОЉА: Њуелс наставља потеру за првим местом

Foto: Profimedia

Jedna od najzanimljivijih utakmica 8. kola argenitnske Lige profesional igra se večeras od 23.00 na stadionu "Marselo Bjelsa" gde će domaći Njuels dočekati Rasing klub.

Crveno-crni imaju samo bod manje od lidera Atletiko Tukumana, jedna su od tri neporažene ekipe u šampionatu, a kiks Platense na gostovanju Arsenalu mogao bi da bude od presudnog značaja u borbi za prvo mesto.

Prošle sezone Platense je bio 18. od 26. timova argentinskog prvenstva, ali u 2022. ekipa za koju nastupa nekadašnji napadać Lacija, Intera, Vest Hema... Mauro Zarate, predstavlja hit takmičenja. Posle osam kola i dalje je bez poraza, mada ima za čim da žali posle duela sa Arsenal Sarandijem - 1:1 (0:0).

Vodili su gosti od 52. minuta pogotkom Ajrtona Koste, njegovim prvim za Platense od nedavnog dolaska iz Independijentea, međutim, dva boda Zarateu i saigračima izbio je iz ruku Fakundo Krušpžki svojim drugim uzastopnim golom. Baš kao i protiv Patronata u gostima pre nedelju dana, u strelce se upisao udarcem glavom.

Njuels najveće nade polaže u Ramira Sorda, sa četiri gola prvog strelca tima, ali i lige. Nalazi se na deobi najubojitijeg golgetera sa Kristijanom Kolmanom iz Arsenal Sarandija, Frankom Kristaldom iz Urakana i Adamom Bareirom iz San Lorenca. Mladi napadač (22) je postigao pogotke na dve poslednje utakmice.

Rasing igra po sistemu "toplo-hladno". Izabranici Fernanda Gaga nalaze se na šestoj poziciji i eventualnim iznenađenjem priključili bi se borbi za visok plasman. "Akademija" je ne zna za poraz na prethodna tri meča, večeraš žele da nastave u istom ritmu, ali biće vraški teško.

U prethodna tri međusobna duela Rasing je slavio na dva, jedan je završen remijem. Vreme je da Njuels prekine loš niz protiv kluba i Aveljandea.

NAŠ TIP: 1 (kvota 3,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!