NEKADA BORBA ZA TITULU, SADA DERBI SREDINE TABELE: Santos dočekuje najpopularniji brazilski klub

Novosti online

02. 07. 2022. u 09:28

"RIBARI" se sastaju sa Flamengom u meču 15. kola Serije A.

НЕКАДА БОРБА ЗА ТИТУЛУ, САДА ДЕРБИ СРЕДИНЕ ТАБЕЛЕ: Сантос дочекује најпопуларнији бразилски клуб

Foto: Profimedia

Nekada borba za titulu, a sada derbi sredine tabele. Velikani kao što su Santos i Flamengo zaslužuju više, ali vremena se menjaju, ovo je realnost za brazilske gigante.

"Ribari" će dočekati u meču 15. kola Serije A najpopularniji klub iz "zemlje sambe" na svom "Vila Belmiro" stadionu. 

Santos je pre samo dva dana odigrao prvi meč nokaut faze Kopa Sudamerikane. Crno-beli su na gostovanju Deportivo Tačiri izvukli samo 1:1. Ali verovatno će i to biti dovoljno da u revanšu na svom terenu obezbedi plasman u četvrtfinale.

Brazilski tim je na gostovanje u Venecueli izašao sa prilično šarenim sastavom. Trener Fabijan Bustos je promenio i formaciju i igrače. Šansu su dobili brojni rezervisti i nisu je iskoristili. Tačira je bolje igrala od peočtka i zasluženo povela posle pola sata. Doduše, bizarnim autogolom Zanosela.

U drugom poluvremenu je Bustos napravio neke dobre izmene, uveo i neke bitne igrače, a posle 102 dana pauze je zaigrao i iskusni Karlos Sančez. I upravo je on u finišu meča dodavanjem pronašao kritikovanog Brajana Angula koji je pogodio za izjednačenje.

Santos se provukao u Venecueli bez poraza ali je i dalje veliki favroita za prolaz dalje.

Flamengo je uspeo da preživi u Kolumbiji. Crveno-crni su bez Vilijana Arau, Dijega Alveša, Fabrisija Bruna, Mateusa Kunja, Kauija i Mateusa Franka savladali Deportes Tolimu u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores. Jedini strelac bio je nekadašnji biser Mančester junajteda Andreas Pereira. 

Interesatno, u proteklih pet međusobnih duela večerašnjih rivala nismo videli remi. Santos je slavio u dva navrata, Flamengo u tri. 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna