LIGA NACIJA: Letonci jure poker

N. P.

14. 06. 2022. u 10:34

REDAKCIJA TIP-a vam za večeras prognozira dve utakmice lige "D".

ЛИГА НАЦИЈА: Летонци јуре покер

Profimedia

18.00  Moldavija - Andora


Moldavci ulaze u duel nakon poraza u prošlom kolu od Letonije kod kuće u pravoj goleadi (2:4), trenutno se nalaze na 2. mestu na tabeli sa 4 osvojena boda. Nakon što je ispao iz grupe "C", domaćin je odlično startovao i pobedio na strani Lihtenštajn sa 0:2, da bi u narednom meču odigrao remi bez golova sa večerašnjim rivalom. Izabranici Roberta Bordina jako loše igraju pred svojim navijačima, do sada su izgubili svaki od prethodnih sedam utakmica u svim takmičenjima.


Izabranici Kolda Alvareza su u poslednjem meču u grupi ostvarili prvi trijumf u ovoj sezoni u Ligi nacija protiv Lihtenštajna kod kuće sa 2:1. Golove su postigli Žordi Alaez u 78. i Kus Rubio u 82. minutu meča. Gosti neće moći da računaju Marka Valesa zbog povrede, dok bi njegova zamena trebalo da bude Albert Alavedra.


U minulom međusobnom duelu između Moldavije i Andore nije bilo pobednika. Očekujemo novu tvrdu utakmicu uz malo pogodaka. Savetujemo da odigrate duplu šansu na domaćina, uz maksimum tri gola na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,35)

Profimedia

20.45 Lihtenštajn - Letonija


Gosti su ove sezone odlično startovali u Ligi nacija, pobedili su u svakom od prethodna tri meča uz gol-razliku 8:2. U prošlom kolu su nadigrali glavnog kandidata za ulazak u ligu "C" Moldaviju na strani sa 2:4. Zasluženo su vodeći tim na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Selektora Dainisa Kazakevića može da raduje povratak u tim iskusnog Alvisa Jaunzemsa.


Ekipa Martina Štoklasea je vezala tri uzastopna poraza od početka takmičenja uz gol-razliku 1:5. U poslednjem meču je položila oružje na gostovanju Andori sa 2:1. Domaćin je svoju poslednju pobedu ostvario još 2020. godine u prijateljskoj utakmici protiv Luksemburga na strani rezultatom 1:2. 


Letonija je u minulom međusobnom duelu savladala Lihtenštajn (1:0). Favorit je u večerašnjem okršaju, tako da savetujemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)