LIGA NACIJA: Andora želi prvu pobedu

N. P.

10. 06. 2022. u 11:08

REDAKCIJA TIP-a za vas je pripremila analizu dva večerašnja meča grupe "D".

ЛИГА НАЦИЈА: Андора жели прву победу

Profimedia

20.45 Moldavija - Letonija


Domaćin je u prve dve utakmice ostao neporažen, nakon pobede na gostovanju Lihtenštajnu (2:0), odigrao je remi bez golova sa Andorom. Trenutno se nalazi na 2. mestu na tabeli grupe "1" sa 4 osvojena boda, dok večerašnji rival ima dva više na 1. poziciji. Moldavci loše igraju kod kuće, izgubili su svaki od poslednjih pet mečeva pred svojim navijačima. Roberto Bardin neće moći da računa na Stinu koji je dobio crveni karton u petak, trebalo bi da njegova zamena bude Marijus Josipuiu.


Ekipa Dainisa Kazakevića je odlično startovala u Ligi nacija i vezala dve uzastopne pobede kod kuće nad Andorom i Lihtenštajnom ukupnim rezultatom 4:0. Letonci igraju čvrsto na strani, neporaženi su na prethodne četiri utakmice. 


Na minula tri međusobna duela između reprezentacija padala su u proseku tri pogotka po utakmici. Mi očekujemo da će u večerašnjem okršaju biti minimum dva na meču, kvota je primamljiva.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,53)

ZA HRABRIJE: UG 3+ (kvota 2,50)

Profimedia

20.45 Andora - Lihtenštajn 1


Domaćin je u prethodna dva kola izgubio od Letonije na strani sa 3:0 i kod kuće odigrao remi bez golova sa reprezentacijom Moldavije. Nalazi se na 3. mestu grupe 1 sa jednim osvojenim bodom, dok je večerašnji rival na samom dnu bez bodova. Ekipa Kolda Alvereza je svakako očekivala bolji start pošto je pre početka takmičenja vezala dve pobede u prijateljskim mečevima.


Fudbaleri Martina Štoklasea su izgubili u prva dva kola od Moldavije i Letonije ukupnim rezultatom 3:0. To je "plavo-crvenima" osmi uzastopni poraz u svim takmičenjima. 

Andora neće moći da računa na Serhi Morena i Kristijana Martineza zbog povrede. Što se gostiju tiče, u tim se vraća kapiten Nikolas Hasler.

Izabranici Kolda Alvareza su pobedili u minulom međusobnom duelu večerašnjeg rivala sa 0:1. Favoriti su pred svojim navijačima i očekujemo da će ostvariti prvu pobedu u Ligi nacija ove sezone.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)