LIGA NACIJA: "Azeri" bez šanse protiv raspoloženih Slovaka

N. P.

10. 06. 2022. u 09:58

NAŠA redakcija je spremila za svoje čitaoce analizu dva večerašnja meča grupe "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Азери без шансе против расположених Словака

FOTO: AP/Tanjug

20.45 Azerbejdžan - Slovačka

Slovaci su ušli u takmičenje kao jasni favoriti za prelazak u viši rang, pošto su postigli solidne rezultate tokom i nakon učešća na Evropskom prvenstvu 2020. Uspešno su startovali minimalnom pobedom nad Belorusijom na strani, međutim, u prošlom kolu su doživeli šokantan poraz kod kuće od Kazahstana identičnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je vezni igrač Astane Aslan Darabajev u 26. minutu susreta. Tim Stefana Tarkovića je trijumfovao kao gost u tri od poslednja četiri meča. Gosti neće moći da računaju na defanzivca Milana Škriniara koji je doživeo povredu pred kraj prvog poluvremena protiv Kazahstana.


Ekipa Đanija de Bjazija je uspela u prošlom kolu da odigra nerešeno protiv Belorusije, susret je završen najnepopularnijim rezultatom (0:0). "Azeri" nemaju trijumf od starta takmičenja, u 1. kolu su izgubili od Kazahstana sa 2:0. Ono što najviše treba da brine italijanskog stručnjaka je to da njegovi fudbaleri nisu postigni gol na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima. Azerbejdžan neće moći da računa na Kismata Alijeva koji je zaradio crveni karton u prošlom susretu.


Slovaci su pobedili večerašnjeg rivala na minula dva međusobna duela, na kojima su postigli sedam pogodaka. U boljoj su formi i savetujemo da odigrate dvojku, kvota je jako dobra.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

Profimedia

20.45 Belorusija - Kazahstan


Ekipa Georgija Kondratjeva treću utakmicu zaredom igra u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" u Srbiji zbog rata u Ukrajini. U prvom kolu je izgubila od Slovačke sa 0:1, da bi u prošlom susretu odigrala remi bez golova sa Azerbejdžanom. Trenutno zauzima 3. mesto u grupi "3" lige "C" sa jednim, dok večerašnji rival ima pet više i lider je na tabeli. Belorusi su svakako očekivali više pošto su pre starta takmičenja vezali tri uzastopne pobede u prijateljskim utakmicama. Domaćin neće zbog povrede moći da računa na Zahara Volkova, trebalo bi njegova zamena da bude Ruslan Judenkov.


Fudbaleri Mogameda Adijeva su sjano započeli ovogodišnje takmičenje u Ligi nacija. Vezali su dva uzastopna trijumfa protiv Azerbejdžana i Slovačke uz gol-razliku 3:0. U prošlom kolu su bili zadovoljni remijem, ali su golom Aslana Darabajeva osvojili sva tri boda. 


Kazahstan je izgubio minula dva međusobna duela od Belorusije, ali s obzirom na to u kakvoj je formi, mi očekujemo da će u večerašnjem okršaju na "Karađorđu" pasti minimum dva gola na meču, kvota je skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)