NAJTEŽE GOSTOVANJE DO KRAJA: Titula se čeka 11 godina!

V.D.

08. 05. 2022. u 09:02

U 36. kolu italijanske Serije A ekipa Milana gostuje Veroni u možda i najtežoj utakmici koja ih očekuje u preostala tri kola

НАЈТЕЖЕ ГОСТОВАЊЕ ДО КРАЈА: Титула се чека 11 година!

Tanjug/AP

Nakon pobede Intera nad Empolijem u petak, "rosoneri" su pali na drugu poziciju na tabeli, sa bodom manje i utakmicom manje u odnosu na svog gradskog rivala.

Milan očekuje teško gostovanje na Bentegodi stadionu, protiv ove sezone jako neugodne Verone.

Ekipu Stefana Piolija jedino pobeda vraća na čelo Serije A. Tim iz grada Romea i Julije je u prošlom kolu potvrdio odličnu formu i ostvario pobedu na Sardiniji u susretu sa Kaljarijem koji se grčevito bori za opstanak.

"Žuto-plavi" pod vođstvom hrvatskog trenera Igora Tudora ove sezone igraju dobar fudbal koji im garantuje plasman na sredini tabele i trenutno se nalaze na devetoj poziciji sa 52 osvojena boda.

Milan želi da osvoji "skudeto" na koji čekaju već jedanaest godina. Verona pred svojim navijačima igra posebno dobro ove sezone, međutim Milan je kvalitetniji tim koji juri titulu prvaka i favorit je na ovom susretu što mora da potvrdi i na terenu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)