PRAZNIK FUDBALA U MADRIDU: Nastavlja li Benzema da rešeta?

V.D.

04. 05. 2022. u 12:07

NAKON prvih 90 minuta u Mančesteru i meča koji je završen rezultatom 4:3, verujemo da svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu jedva čekaju 21 čas i prvi sudijski zvižduk na stadionu "Santjago Bernabeu"

ПРАЗНИК ФУДБАЛА У МАДРИДУ: Наставља ли Бензема да решета?

FOTO: EPA

Domaći Real je prošlog vikenda ubedljivom pobedom od 4:0 nad Espanjolom zvanično postao novi prvak Španije. "Kraljevi" su pred svojim navijačima obezbedili novu titulu i gotovo u punom sastavu i u dobrom raspoloženju dočekuju revanš meč sa prebogatim "građanima". Kažemo gotovo punom jer su svi već navikli da Bejl i Azar nisu ni u protokolu zbog stalnih povreda. Jedino je upitan nastup sjajnog Austrijanca Davida Alabe.

Karim Benzema je u neverovatnoj formi i juri rekord Kristijana Ronalda koji je u nokaut fazi Lige šampiona postigao 10 golova, dok sjajni Francuz trenutno stoji na cifri od devet.

Profimedia

Gosti iz Mančestera su za vikend savladali Lids u gostima identičnim rezultatom kao što je Real učinio sa Espanjolom, ali što se tiče domaćeg prvenstva kod njih je situacija malo drugačija. Siti je prvi na tabeli Premijer lige, ali sa svega jednim bodom prednosti u odnosu na Liverpul i vodiće bitku za trofej sve do poslednjeg kola prvenstva.

Obe ekipe su za vikend malo kombinovale sa sastavom, ali to se nije osetilo jer i jedni i drugi imaju jako "dugačku" klupu.

"Građani" su blagi favoriti na ovom meču i imaju gol prednosti iz prvog duela.

"Ušati trofej" namenjen prvaku starog kontinenta je jedino što nedostaje u vitrinama kluba sa "Etihada". Prošle sezone su bili nadomak uspeha, ali ih je na iznenađenje mnogih u finalu savladao Čelsi. Pep i njegovi puleni će dati sve od sebe da odu korak više u odnosu na prošlu sezonu, a verujemo i da će prebogati vlasnik kluba Šejk Mansur bin Zajed to znati i da "debelo" nagradi.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,5)

TIP ZA HRABRIJE: 2&3+ (kvota 2,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)