"KARAMELE" SPASAVAJU SEZONU! Everton - Lester

V.D.

20. 04. 2022. u 11:18

U zaostalom meču 18. kola engleske Premijer lige, večeras od 20.45 sastaju se dve ekipe čiji su navijači ove sezone očekivali mnogo bolje rezultate.

КАРАМЕЛЕ СПАСАВАЈУ СЕЗОНУ! Евертон - Лестер

FOTO: AP

Nakon tri vezana poraza, Everton je u prošlom kolu ostvario veoma bitnu pobedu. Na "Gudison parku" je poražen veliki Mančester junajted. "Karamele" i dalje imaju velike šanse da i u svojoj najlošijoj sezoni od kada je nastala Premijer liga ipak sačuvaj status u eliti.

Lester u Liverpul dolazi posle poraza od Njukasla u prošlom kolu. "Lisice" već duže vreme u Premijer ligi igraju utakmice u kojima nemaju imperativ pobede. Oni se nalaze na sredini tabele bez izgleda da poprave svoju poziciju na tabeli.

FOTO: EPA

Ekipa sa "King Pauer" stadiona se bolje kotira u Ligi konferencija, gde su uspeli da se plasiraju u polufinale. S obzirom na to da je ovo zaostala utakmica, do kraja sezone današnji rivali još jednom će odmeriti snage. Everton je najlošiji tim u Premijer ligi što se gostovanja tiče. "Karamele" ako žele opstanak u društvu najboljih u utakmicama na svom "Gudisonu" jednostavno moraju da pobeđuju. Lester je umoran od igre na dva fronta, to se najbolje videlo u utakmici sa Njukaslom.

Novi neuspeh ekipi Brendana Rodžersa neće teško pasti jer su u sigurnoj luci. 

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!