"LJUBIČASTI" U PETOJ BRZINI: Tuluz - Keviji

N.P.

16. 04. 2022. u 11:06

EKIPA Filipa Montanijea dočekuje "Crveno- žute" u 33. kolu Francuske Lige 2.

ЉУБИЧАСТИ У ПЕТОЈ БРЗИНИ: Тулуз - Кевији

Profimedia

Tuluz je u seriji pobeda, slavio je u svakom od prethodna četiri prvenstvena susreta u kojima je postigao fantastičnih 14 pogodaka, vodeći je tim na tabeli sa 69 osvojenih bodova.


Gosti su posle dva izgubljena ligaška meča, uspeli da ostvare trijumf kod kuće nad Rodezom rezultat na semaforu je bio 2:0, zauzimaju 16. poziciju u Ligi 2, sa 34 bodova samo jedan manje ima Grenobl koji se nalazi u zoni ispadanja.


U minulom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pogodaka, očekujemo da "Ljubičasti" pred svojim navijačima na stadionu "Munisipal" pobede današnjeg rivala i nastave ka cilju,a to je povratak u najviši rang francuskog fudbala.


NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona