Mitar i Fulam nadomak promocije!

V.D.

15. 04. 2022. u 11:29

U 42. kolu Čempionšipa ekipa predvođena prvim strelcem Čempionšipa ide u goste na stadion "Prajd park", gde ih dočekuje ekipa Derbi kauntija.

Митар и Фулам надомак промоције!

Profimedia

"Ovnovima" je oduzet čak 21 bod zbog finansijskih problema. Usprkos velikom bodovnom zaostatku, Vejn Runi pokušava sa Derbi kauntijem da ostvari opstanak u Čempionšipu i na taj način učini jedan od najvećih podviga u istoriji fudbala. U jednom trenutku Derbi je bio nadomak opstanka, međutim, loša forma i serije poraza doveli su "ovnove" jako blizu ispadanja u Ligu jedan.

Foto: Profimedia

U prošlom kolu Fulam je poražen od Koventrija na svom "Krejven kotidžu". Naš reprezentativac nije uspeo da se upiše u listu strelaca na tom meču. Prava prilika za nastavak golgeterske serije i poteru za apsolutnim rekordom je duel sa već prežaljenim Derbijem.

Tim iz Londona je tokom cele sezone bio najbolji u Čempionšipu i sa pravom su "Kotadžersi" budući članovi engleske elite. U prvom delu sezone meč u Londonu je završen bez golova. Fulam je na vrhu, a Derbi u zoni ispadanja, iz svega navedenog pobeda Fulama se sama nameće.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković