KATALONCI NASTAVLJAJU SERIJU: Frankfurt - Barselona

V.D.

07. 04. 2022. u 11:58

ŠPANSKI predstavnik stiže na teško gostovanje na stadion "Dojče bank park" u okviru 1/4 finala drugog po jačini evropskog takmičenja

КАТАЛОНЦИ НАСТАВЉАЈУ СЕРИЈУ: Франкфурт - Барселона

FOTO: Tanjug

Ajntraht Frankfurt će po prvi put u svojoj istoriji odmeriti snage sa Barselonom. Nemački i španski klub nisu imali prilike da se ranije sastanu, jer je Barselona uvek bila u Ligi šampiona, a Frankfurt u skorije vreme nije bio učesnik najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi.

Duel dva tima sa različitim formama. Barselona dominira u poslednje vreme u španskoj La Ligi, a dobre rezultate ostvaruju i u drugom rangu evropskog takmičenja. Klub iz Katalonije pobeđuju svoje rivale čini se sa lakoćom, ko u najslavnijim danima svoje istorije.

FOTO: AP/Tanjug/Andy Brownbill

Ajntraht Frankfurt u Bundes ligi ne blista. Imaju zagarantovano mesto na sredini tabele. U prošlom kolu odigrali su meč bez golova na svom terenu sa fenjerašem Grojter Firtom i time samo potvrdili pad forme.

Barselona je opet strah i trepet. Mnogi u ovom trenutku Barselonu svrstavaju u prvog favorita za osvajanje Lige Evrope. Ćavi Ernandez je preporodio španskog giganta. Nemački klub je na najtežem ispitu u Ligi Evrope u dosadašnjem delu takmičenja.

Naš Filip Kostić biće u sastavu nemačkog kluba i pokušaće da zaustavi zahuhtalu Barselonu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije