TRILING KEČEVA: Predlozi iz ledenih dvorana

V.D.

31. 03. 2022. u 11:38

U prognozama češkog plej-ofa tokom prethodne dve nedelje smo imali stoprocentni učinak i pogođene visoke kvote (2,6 i 2,95) , sada za naše čitaoce prognoziramo mečeve iz Skandinavije

ТРИЛИНГ КЕЧЕВА: Предлози из ледених дворана

Foto: EPA-EFE

ROGLE - OSKARSHAMN 1 (kvota 1,5)

Domaća ekipa je suvereno vladala ligaškim delom takmičenja i osvojila prvu poziciju pred plej-of. Rogle u prvi meč 1/4 finala ulazi odmorniji s obzirom da se direktno plasirao u ovu rundu takmičenja dok su gosti koji su ligaški deo sezone završili na devetom mestu slavili u 1/8 finala protiv osmoplasiranog Leksandsa sa 2:1 u seriji. Ovde smatramo da je kec gotovo siguran s obzirom da gosti nisu uspeli da pobede Rogle u prethodnih 13 utakmica.

<

JURGORDEN - TIMRA W1 (kvota 1,67)

Ovo je jedna od najgorih sezona za najtrofejniji švedski hokejaški klub. Jurgorden je bio čak 16 puta šampion države a sada se bori za goli život i opstanak u eliti. Gostujuća ekipa trenutno vodi u seriji sa 2-0.  Smatramo da se domaći hokejaši neće tako lako predati i da će slaviti na ovom meču. Domaćin je u ligaškom delu zauzeo 13. a gost 14. poziciju. Trenutni međusobni skor u ovoj sezoni je 3:3. Kvota na keca je 2,15 ali mi smo se odlučili za sigurniju varijantu sa pobedom domaćina uključujući i produžetke i eventualne penale.

TAPARA - LUKO 1 (kvota 1,85)

U trećem meču 1/4 finalne serije finskog plej-ofa prvoplasirana ekipa iz regularnog dela sezone dočekuje desetoplasirani tim. Trenutni skor u seriji je 1:1. Domaća ekipa je u 1/8 finala bila slobodna dok su gosti iz Raume izbacili sedmoplasiranu Hamenlinu. Najtrofejnija ekipa finske lige je favorit na ovom meču kao i u ovoj seriji iako je gost aktuelni prvak ove zemlje ali ove sezone igra nešto slabije. Trenutni međusobni skor u ovoj sezoni je 3:3 ali mi prednost dajemo domaćoj ekipi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

A U POSVAĐANOM TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija (VIDEO)

A U "POSVAĐANOM" TABORU ORLOVA: Dušan Vlahović najavio tužbe, i Kostić progovorio o "iskompleksiranim, malim ljudima bez biografija" (VIDEO)

SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dva dana nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, ujedno dva dana pred 3. kolo Mundijala, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije, koje ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti". A bilo je više nego zanimljivo.

30. 11. 2022. u 15:49 >> 15:49

Komentari (0)

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA