DERBI NAD DERBIJIMA! 120 godina "El Klasika"

V.D.

20. 03. 2022. u 09:00

U 249. izdanju "El Klasika"lider na tabeli Real Madrid ugostiće trećeplasiranu Barselonu

ДЕРБИ НАД ДЕРБИЈИМА! 120 година Ел Класика

FOTO: AP/Tanjug

"El Klasiko" je u uvek bio meč koji je odlučivao o tituli. Onaj ko bi pobedio u El Klasiku već bi jednu ruku stavio na pehar. Ove godine to nije slučaj.

Barselona za svojim velikim rivalom iz prestonice zaostaje čak petnaest bodova. Real je zasluženo na čelu tabele. Madriđani pod vođstvom italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija ove sezone igraju najbolji i najefikasniji fudbal u Španiji.

Barselona je dolaskom Ćavija na mesto trenera uspela da konsoliduje svoje redove i povrati samopouzdanje koje je bilo poljuljano odlaskom Lionela Mesija. Katalonci su opet tim koji je vredan poštovanja i protivnik kog ne treba potceniti.

Ćavi i Pike Foto EPA

Oni igraju dobro u domaćem prvenstvu i nakon očajnog starta sezone uspeli su da se dočepaju treće pozicije na tabeli. U Ligi Evrope se takođe dobro kotiraju i izborili su plasman u 1/4 finale.

Real Madrid je već dva puta ove sezone uspeo da pobedi Barselonu. Oba puta u gostima, u prvenstvu i u polufinalu Super Kupa. Najbolji strelac kraljevskog kluba i cele La Lige ove sezone Karim Beznema je povređen i pod znakom pitanja je za današnji El Klasiko. Ovaj derbi je sam po sebi pun golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije