"CRVENO-BELI" OTPISUJU "LATIKE": Svindon Taun - Oldam atletik

N.P.

12. 03. 2022. u 09:44

IZABRANICI Ričija Velensa dočekuju tim sa severozapada Engleske u meču 36. kola Lige 2.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ОТПИСУЈУ ЛАТИКЕ: Свиндон Таун - Олдам атлетик

Profimedia

Domaći igraju po sistemu toplo-hladno na minule četiri utakmice u ligi imaju dva trijumfa i isto toliko poraza nalaze se na 8. poziciji na tabeli sa 55 bodova samo četiri manje od trećeplasiranog Tranmira.


Ekipa Džona Šeridana se grčevito bori za opstanak međutim nikako da pobedi, u prošlom kolu je izgubila kod kuće od Karlajl junajteda sa (1:2), trenutno zauzima pretposlednju 23. poziciju u Ligi 2, sa osvojenim 31 bodom.


"Crveno-beli" su u poslednjem međusobnom duelu savladali "Latike" rezultatom (1:3), očekujemo da novim trijumfom pred svojim navijačima se približe vodećim timovima.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave