BITKA ZA OPSTANAK: Brentford - Barnli

V.D.

12. 03. 2022. u 09:16

U okviru 29. kola "ranjeni" gost iz zone ispadanja stiže u London na "Komjuniti stadion".

БИТКА ЗА ОПСТАНАК: Брентфорд - Барнли

FOTO: AP/Tanjug

Brentford je u prošlom kolu pobedio Norič svog direktnog konkurenta za opstanak. "Pčele" su ostvarile pobedu koja im garantuje udaljenost od šest bodova u odnosu na zonu ispadanja.

U goste im dolazi Barnli koji takođe brine brigu oko opstanak. Tim koji sa klupe predvodi trener Šon Dajš tokom cele sezone nalazi se u zoni ispadanja. U padu su forme, poraze nižu, golove ne postižu. Međutim, uz dve utakmice manje Barnli ako pobedi ima velike šanse da izbori opstanak.

Brentford igra na svom terenu, gde u proseku osvajaju bod po utakmici. "Pčele" pred svojim navijačima nisu slavile već četiri meča u nizu.

Barnli je na gostovanjima ove sezone osvojio skromnih devet bodova. U prvom delu sezone Barnli je lako slavio sa 3-1. Jako važan meč za obe ekipe tako da je neizvesno prognozirati pobednika.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!