KONTE ŽELI U LIGU ŠAMPIONA: Mančester junajted - Totenhem

V.D.

12. 03. 2022. u 09:34

DERBI meč 29. kola Premijer lige nas očekuje na "Old trafordu" gde u goste stiže ekipa iz severnog Londona.

КОНТЕ ЖЕЛИ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Манчестер јунајтед - Тотенхем

FOTO: AP/Tanjug

Mančester junajted još jednu sezonu završava bez osvojenog domaćeg trofeja. "Crveni Đavoli" već duže vreme ne igraju glavnu ulogu u engleskom fudbal. Klub velikog renomea i slavne istorije umesto za titulu poslednjih sezona uglavnom se bori da obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

"Đavoli" su u prošlom kolu ubedljivo poraženi od gradskog rivala sa 1-4. Ono što važi za Mančester Junajted to važi i za Totenhem. Tim iz severnog Londona već godinama unazad ne uspeva da svoje vitrine obogati novim trofejom.

FOTO: AP

Puleni Antonija Kontea su napokon zaigrali onako kako se od njih i očekuje. Totenhem je pregazio Everton sa 5-0 i sa velikim samopouzdanjem i u dobrom raspoloženju dočekuju meč sa Junajtedom. Pre dve godine Pevci prevođeni Žozeo Murinjom slavili su na Old Trafordu sa 1-6.

Antonio Konte veruje da njegov tim može ostati neporažen i ovog puta. Bitka za plasman u Ligu Šampiona. Očekuje nas jedan kvalitetan meč. Totenhem nema obaveza u Evropi.

"Crvene Đavole" sredinom sledeće nedelje očekuje revanš meč 1/8 Lige Šampiona. Na Old Trafordu ugostiće Atletiko Madrid.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)