BORBA ZA EVROPU: Vest Hem - Vulverhempton

V.D.

27. 02. 2022. u 10:12

JAKO neizvestan jedini meč u danu u Premijer Ligi nas očekuje u Londonu.

БОРБА ЗА ЕВРОПУ: Вест Хем - Вулверхемптон

Foto: Profimedia

Vest Hem ne odustaje od mesta koje vodi u Ligu Šampiona iako je poziciji broj 4 trenutno najbliži gradski rival Arsenal. "Čekićari" su nešto slabijom igrom u poslednjih par mečeva sebi otežali situaciju. Dozvolili su protivnicima da se odlepe, pa sad moraju da jure pobedu na svakom preostalom susretu.

Vulverhempton je u solidnoj formu. Nakon dve vezane pobede, sredinom ove sedmice nesrećno su poraženi na gostovanju Arsenalu. Imaju i "Vukovi" svojih ambicija i sve dok postoji šansa boriće se da ih ispune. Vulverhempton u gostima igra nešto bolje nego li kod kuće, iz tog razloga ekipu koju sa klupe predvodi Dejvid Mojes očekuje težak meč uprkos činjenici da su "Čekićari" domaćini.

Gosti imaju jako tvrdu odbranu i ne može se očekivati goleada na ovom meču tako da predlažemo igru na mali broj golova.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)