ZAMKA ZA "VUKOVE" U SOLUNU: Paok - Mitjiland

N.P.

24. 02. 2022. u 12:09

FUDBALERI Razvana Lučeskua večeras na stadionu "Tumba" dočekuju danski Mitjiland u revanš utakmici plej-ofa Lige Evrope.

ЗАМКА ЗА ВУКОВЕ У СОЛУНУ: Паок - Митјиланд

Foto: EPA

Grčki predstavnik je poražen u prvom susretu sa 1:0, ima veliku želju da preokrene rezultat u svoju korist i posle više od 40 godina uđe u osminu finala evropskog takmičenja, dok se gosti nadaju da će prvi put u svojoj istoriji stići na istu fazu.

FOTO: EPA


Ekipi našeg Andrije Živkovića poraz u Danskoj uopšte nije prijao, posle tri uzastopne pobede u prvenstvu, odigrala je nerešeno u gostima protiv Arisa (0:0), ostala je na drugoj poziciji sa 48 bodova, čak 11 više ima Olimpijakos i otvoren put ka odbrani šampionske titule.


"Vukovi" ulaze u utakmicu nakon poraza na svom stadionu od Alborga sa 0:2, zauzimaju 2. mesto na tabeli Super lige sa bodom zaostatka za liderom Kopenhagenom koji ima 36 osvojenih bodova.


Domaćin će definitivno ući opreznije u meč, svakako će imati veliku podršku sa tribina što će mu biti važan adut, Danci nisu navikli da igraju u atmosferi kakvu prave navijači Paoka.


NAŠ PREDLOG: 1X2+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!