KELTI NAPADAJU VIKINGE: Bodo/Glimt - Seltik

N.P.

24. 02. 2022. u 11:35

U ŽELjI da stigne zaostatak od dva gola, tim iz Glazgova putuje u Norvešku gde se sastaje sa Bodo/Glimtom u revanš meču plej-ofa Lige Evrope.

КЕЛТИ НАПАДАЈУ ВИКИНГЕ: Бодо/Глимт - Селтик

Profimedia

Domaćin iako nema takmičarsku utakmicu više od dva meseca zbog zimske pauze, ostvario je sjajnu pobedu prošle nedelje na "Seltik parku" (1:3), i ima šansu da se posle više od 40 godina plasira u osminu finala evropskog takmičenja.


Ekipi Angelosa Postekoglua je teško pao neuspeh protiv norveškog predstavnika, prekinut joj je niz od čak 17 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, opet ulazi u duel posle pobede u prvenstvu nad Dandijem rezultatom (3:2), vodeći je tim u Premijer ligi Škotske sa 66 bodova, tri manje ima večiti rival drugoplasirani Glazgov Rendžers.


"Kelti" neće sebi dozvoliti ispadanje iz Evrope, sigurno je da će napasti "vikinge" iz svih oružja, smatramo da je ovo idealan susret da pokušate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)