PIOLI ČUVA VRH: Salernitana - Milano

N.P.

19. 02. 2022. u 09:54

ROSONERI idu u goste "fenjerašu" Serije A, ekipi Salernitane u meču 26. kola.

ПИОЛИ ЧУВА ВРХ: Салернитана - Милано

FOTO: AP/Tanjug

Ekipa Stefana Piolija igra dobar fudbal, posle pobede u večitom derbiju slavili su na dva uzastopna meča, na "San Siru" protiv Lacija u četvrtfinalu Kupa (4:0), i prvenstvenom duelu nad Sampdorijom rezultatom (1:0), lideri su na tabeli sa 54 boda, samo bod manje na drugoj poziciji ima njihov gradski rival Inter. 

Stefano Pioli foto AP


Domaćin je glavni kandidat za selidbu u niži rang, posle iznenadnog trijumfa u gostima nad Veronom (1:2), ostvarili su dva ligaška poraza i isto toliko remija , sakupili su tek 13 bodova nakon 23 odigrana susreta, opravdano su zakovani za dno Serije A.


Fudbaleri sa "San Sira" nastavljaju trku za Skudeto, samo pobeda ih drži na prvom mestu na tabeli, sve sem trijumfa gostiju u večerašnjem susretu biće ogromno iznenađenje.


NAŠ PREDLOG: G2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo