NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Atletiko Madrid - Hetafe

V.D.

12. 02. 2022. u 10:06

U 24. kolu španske Primere gosti iz predgrađa stižu na Vanda Metropolitano stadion

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Атлетико Мадрид - Хетафе

FOTO: Tanjug

Atletiko Madrid branilac titule u španskom prvenstvu igra sezonu za zaborav. Porazi u Super Kupu i Kupu, u razmaku od nedelju dana doprineli su tome da Atletiko Madrid sezonu završi bez osvajanja nekog od domaćih trofeja. Iz borbe za titulu davno su ispali, gradski rival Real im beži nedostižnih sedamnaest bodova i sva je prilika da se titula seli u beli deo Madrida. Dijego Simeone mora što pre svojim izabranicima da povrati samopouzdanje i motiviše ih za nastavak sezone. Predstoji im borba za mesto koje vodi u Ligu Šampiona, čini se realan njihov domet.

U Ligi Šampiona ih čeka dvomeč sa Mančester Junajtedom. Hetafe je ostvario par pobeda i lako izašao iz zone ispadanja u kojoj je do skoro bio. Svesni činjenice da je kvalitet na strani protivnika, fudbaleri Hetafea bodove potrebne za opstanak moraće da osvajaju na svom terenu. Atletiko Madrid kao domaćin slavio je u poslednjih jedanaest međusobnih susreta. Tradicija nas uči da u pobedu Atletiko Madrida ne treba da sumnjamo.

Naš tip 1 (kvota 1,5)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić