GOREĆE POD VEZUVOM: Napoli - Inter

V.D.

12. 02. 2022. u 09:41

DERBI meč 25. kola Serije A nas očekuje u Napulju.

ГОРЕЋЕ ПОД ВЕЗУВОМ: Наполи - Интер

Foto: AP

Na stadion Dijego Armando Maradona dolaze izabranici Simone Inzagija sa samo jednim ciljem, da potvrde da su najbolji tim na Čizmi u ovom trenutku.

Čeka ih nimalo lak zadatak. Napoli koji igra kao preporođen pod dirigenskom palicom stratega Lućijana Spaletija, želeće da braniocu titule nanese poraz i time borbu za Skudeto učini još zanimljivijom. Napolitanci imaju najbolju odbranu u ligi ( primili 16 golova ). Sa druge strane Inter ima najbolji napad u ligi ( 54 postignutih golova ). Viktor Osimen vratio se posle povrede i odmah je bio strelac u prošlom kolu u pobedi nad Venecijom. I na ovom meč biće prva pretnja po gol Neroazura. Simo Inzagi nema napadačkih problema, kažemo nema jer se odsustvo povređenih Hoakina Koreje i Filipe Kaiseda i ne oseća. Martinez, Sančez, Džeko i Perišić, svako od njih u bilo kom trenutku može da ugrozi protivnički gol.

Inter bi eventualnom pobedom na ovom meču pobegao Napoliju na četri boda, a uz to ima i utakmicu manje. Pobeda za Napoli znači mnogo više od tri boda. Ostaće u trci za toliko željenom titulom. Najbolji napad protiv najbolje odbrane. Branilac titule i vodeći tim na tabeli, protiv tima koji želi da velikana iz grada mode zbaci sa trona.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024