NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Kolumbija - Peru

N.P.

28. 01. 2022. u 10:07

U kvalifikacionom meču za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine Kolumbija dočekuje reprezentaciju Perua.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Колумбија - Перу

Foto: EPA

Domaćin nikako da dođe do pobede, na prethodnih pet utakmica u kvalifikacijama ima jedan poraz i čak četiri remija, nalazi se na petom mestu na tabeli sa 17 bodova, dva manje od Urugvaja koji je na četvrtoj poziciji.


Peru je u dobroj formi, ima dva uzastopna trijumfa u grupi, protiv Bolivije kod kuće 3:0, i na gostovanju Venecueli rezultatom 1:2, ima isti broj bodova kao večerašnji rival, ali zbog lošije gol razlike zauzima šesto mesto na tabeli.


Obe reprezentacije imaju šansu da se nađu među putnicima za Katar, na poslednja tri međusobna susreta palo je ukupno 11 golova, blagu ulogu favorita dajemo Kolumbiji zbog domaćeg terena.


Naš predlog 1X2+, kvota 1,60.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije