PRIJATELJSKI OKRŠAJ ALŽIRA SA GANOM: Prilika da se Rajevac oslobodi defanzive

Novosti online

05. 01. 2022. u 12:45

Naš stručnjak, Milovan Rajevac, preporodio reprezentaciju Gane.

ПРИЈАТЕЉСКИ ОКРШАЈ АЛЖИРА СА ГАНОМ: Прилика да се Рајевац ослободи дефанзиве

rajevac

17.00: ALŽIR  - GANA  2-3 (2.50)

Poraz od Južne Afrike u kvalifikacijama za SP, naveo je čelnike fudbalskog saveza te zemlje da ponovo angažuju našeg stručnjaka. Milovan je dugo bio bez posla, pa se nije dvoumio da prihvati ponudu. U godinama, kada taktikom niko ne može da ga iznenadi, a sa "baterijama" koje je napunio na svom Zlatiboru, Rajevac se otisnuo na dobro poznatu lokaciju. Znao je šta ga čeka, ali, i šta može da očekuje od reprezentacije sa kojom je na SP stigao do četvrtfinala.

Srbin je preuzeo kormilo, i Gani je već bilo bolje. U dva meča odnela je pobede nad Zimbabveom, a Južnoafrikancima se pred svojim navijačima revanširala za poraz iz Johanezburga. Gana je izbila na prvo mesto svoje grupe, uprkos nerešenom rezultatu u Etiopiji (1:1).

Neka hemija postoji, a verujemo da ni danas protiv Alžira ne bi smelo da se dogodi da nestane. Jeste, Alžir je faforit, kako na svom, tako i na današnjem meču koji se igra na neutralnom terenu koji je prijateljskog karaktera. Zbog toga i verujemo da je prilika za oba selektora da napuste sve šablone i priklone se ofantivnim taktikama.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)