"KOPLJANICI" NACILJALI "ORLOVE": Ajaks - Benfika

V.D.

15. 03. 2022. u 09:27

NAKON lisabonskih 2:2 očekuje nas uzbudljiv revanš na "Johan Krojf areni" u Amsterdamu

КОПЉАНИЦИ НАЦИЉАЛИ ОРЛОВЕ: Ајакс - Бенфика

FOTO: EPA

Ekipu iz Amsterdama su potresali u toku februara mnogi skandali. Mark Overmars, omladinac Doni Varmerdam i na kraju asistent trenera Vinston Bogarde. Skandali su se ređali kao na traci, ali to se nije odrazilo na dobre igre aktuelnog šampiona Holandije.

Ajaks je prvi na tabeli holandskog šampionata sa dva boda više od prvog pratioca PSV Ajndhovena, savladao je AZ Alkmar i plasirao se u finale Kupa, a i u Ligi šampiona igra odlično i ima povoljan rezultat iz prvog meča.

Sa druge strane, Benfika igra po sistemu toplo-hladno. Ispali su iz oba nacionalna kupa. U Primeira ligi su tek treći i treću godinu zaredom će ostati bez titule šampiona.

FOTO: EPA

Smatramo da će izabranici Erika ten Haga predvođeni našim kapitenom Dušanom Tadićem i prvim strelcem ekipe Sebastienom Halerom rešiti ovaj duel u svoju korist i tako stići do 1/4 finala elitnog evropskog takmičenja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)