VLADAN ČUKIĆ: Ujpešt bolji posle promena

Ž. U.

17. 02. 2024. u 09:30

Skaut Ferencvaroša tipuje Mađarsku 1

ВЛАДАН ЧУКИЋ: Ујпешт бољи после промена

Foto: Profimedia

Naslov

Subota

13.00 KEČKEMET – UJPEŠT   2

15.00 Mezokovežd – Kišvarda   1X

Nedelja 

15.00 Fehervar – Debrecin GG

17.00 PUŠKAŠ – MTK    3+

Ujpešt je dobio novog gazdu, zatim upravu i trenera. Promene su bile plodonosne i dale rezultat već na gostovanju Diožđeru (2:1). Iskusan stručnjak kakav je Gaza Mezoli, uspeo je na debiju da motiviše i pokrene ekipu. Sada kada se u tabor Ujpešta vratila pobednička atmosfera, uspeh na terenu Kečkemeta je realan.

Očekujem da MTK, posle dva poraza od jačih rivala Fehervara i mog Ferencvaroša, na terenu Puškaša više rizikuje. Taj meč bi trebalo da se završi goleadom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije